Monen käden netti-blackjack

video blackjackNetti-blackjack tarjoaa paljon mahdollisuuksia toteuttaa blackjack perinteisestä pelistä poikkeavalla tavalla, ja siten tuoda uutta potkua vanhaan peliin - jos se nyt jonkun mielestä sitä ylipäätään tarvitsee. InterCasinon Multi Hand Video Blackjack on netti-blackjack, jossa monen käden blackjack viedään vielä askel eteenpäin perinteisestä monen käden blackjackista.

Jakajalla useampi käsi

Multi Hand Video Blackjack ei ole pöytäpeli, vaan nimensä mukaisesti videopeli, kuten esimerkiksi videopokerit. Erikoisen ja hauskan pelistä tekee se, että toisin kuin perinteisessä monen käden blackjackissa, missä pelataan aina yhtä jakajan kättä vastaan, pelataan tässä aina vähintään kolmea jakajan kättä vastaan. Jakajalle voi valita enintään peräti 50 kättä.

netti blackjackPeli on näennäisestä monimutkaisuudestaan huolimatta tavallinen blackjack. Pelin alussa määritellään, kuinka monta kättä pelaajalla ja jakajalla on, sekä valitaan panos. Kokonaispanos määräytyy kaavalla 'jakajan kädet x pelaajan kädet x panos'. Jos siis jakajalla on viisi kättä, pelaajalla on kolme ja panos panos on $1, kokonaispanos on $15 (3 x 5 x $1 = $15).

Jaon alussa jokaiseen pelaajan käteen jaetaan kaksi korttia ja jakajalle yksi kortti kuvapuoli ylöspäin ja yksi kuvapuoli alaspäin. Tämän jälkeen pelaaja toimii normaalisti jokaisen käden kohdalla, jonka jälkeen vuorostaan jakajan käsien piilokortit käännetään näkyviin ja tarvittaessa jakaja ottaa lisää kortteja talon sääntöjen mukaan (jää 17:ään).
 
 

Pistelasku

Pelin lopussa jokaista pelaajan kättä verrataan jokaiseen jakajan käteen yksitellen. Pelaajan ja jakajan käsiä voi olla pelissä kerralla hyvinkin monta, mutta pistelasku on hoidettu erittäin ovelasti.

Pelaajan jokaisen käden alla on vihreä, keltainen ja punainen kenttä: voitot, tasapelit, tappiot. Jokaiseen kenttään on pelin lopussa merkitty, kuinka monta voittoa, tasapeliä ja tappiota kyseisellä kädellä on saatu, kun sitä on verrattu jokaiseen jakajan käteen. Näin pelaaja pääsee äkkiä selville kunkin oman käden menestyksestä.

Jokaisen jakajan käden alla on puolestaan yksi, kolme tai viisi pientä palloa, jotka kuvastavat kutakin pelaajan kättä. Pallon väri voi olla edellä mainitulla tavalla vihreä, keltainen tai punainen: voitto, tasapeli, tappio. Pallon väri ilmaisee, miten pelaajan käsi pärjäsi kyseistä jakajan kättä vastaan. Jos pallo on vihreä, kyseinen pelaajan käsi voitti kyseisen jakajan käden.

monen käden blackjack

Pistelaskujärjestelmä on tosi kätevä ja vaikka se näin kirjoitettuna saattaa tuntua sekavalta, parin pelikierroksen jälkeen se on itsestään selvä. Jos käsien vertailu ei kiinnosta, ruudun oikeassa reunassa on esitetty selkeästi alkupanos, panos pelikierroksen lopussa (alkupanos + mahdolliset tuplaukset ja vakuutukset) ja voitto pelikierroksen lopussa.

Vaihtelu virkistää

Multi Hand Video Blackjack on viihdyttävä peli, joka hyödyntää onnistuneesti uutta peli-ideaa. Jos perinteinen netti-blackjack on alkanut hieman puuduttamaan, tarjoaa Multi Hand Video Blackjack piristävää vaihtelua. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, aivan kuten monen käden videopokereissakin, että pienikin yksittäispanos voi muodostua yllättävän suureksi kokonaispanokseksi. Tämä voi tarkoittaa tavanomaista suurempia tappioita - tai voittoja.

Kokeile: Multi Hand Video Blackjack


BlackJack | Parhaat pelipaikat | BlackJack säännöt | Yleistä tietoa | Netti-BlackJack | BlackJack Strategia | Korttien laskeminen | Strategiakortti | Live-blackjack | Pelaaminen netissä