BlackJack-tietoa

Black jack on suomalaisten kasinopelaajien kestosuosikki. Pelissä yhdistyvät sopivassa suhteessa sattuma, taito ja strategia, mikä tekee blackjackistä mielenkiintoisen, mutta samalla haastavan. Näille sivuille olemme koonneet tiiviin, mutta kattavan paketin black jack tietoutta, jolla jokainen pääsee varmasti alkuun ja vähän pidemmällekin.

Black jackin säännöt on erittäin helppo oppia, pelissä on vain muutama toiminto. Netti-BlackJack ohjeistaa myös hienosti joka tilanteessa ja tarvittavat klikkaukset iskostuvat pian selkäytimeen. Alun jälkeen, kun peli on jo tuttu, blackjackiin voi lisätä syvyyttä hyvinkin paljon erinäisten strategioiden muodossa. Edistyneemmät pelaajat voivat opetella ulkoa hieman alempanakin mainitun strategiakortin, jolloin optimaalisia siirtoja ei tarvitse enää arvailla.

Blackjack säännöt
Blackjack on siitä hyvä peli, että jokainen pystyy oppimaan säännöt alle kymmenessä minuutissa. Parin jaon jälkeen peli yleensä sujuu jo ongelmitta. Lukaise, tai vaikka tulosta itsellesi nämä black jack säännöt.

BlackJack Strategia
Black jackissa alkuun pääseminen on helppoa, mutta pärjääminen ja voittaminen vaatii paneutumista. Hyvän strategian myötä onnistumiset ja voitot lisääntyvät, joten pieni ajallinen sijoitus strategian opiskeluun maksaa kyllä itsensä takaisin.

Strategiakortti
Yksityiskohtaisemmasta strategiasta kiinnostuneille tarjoamme seuraavassa blackjack strategiakortin. Kyseessä ei ole voittoja takaava, vedenpitävä strategiaohje, vaan todennäköisyyksiin perustuvat toiminnot jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen.

Korttien laskeminen
Hyvä blackjack-pelaaja hallitsee myös korttien laskemisen. Maallikkojen yleensä väärin ymmärtämä korttien laskeminen voi olla todella helppoa, joskin yhdessä perusstrategian kanssa kyse on edistyneempien pelaajien käyttämästä strategiasta. Perusstrategian kanssa käytettynä korttien laskeminen voi kuitenkin kääntää edun pelaajalle - korttien laskemistekniikkaan kannattaa siis vähintäänkin tutustua.

Myyttejä Black Jackista
Black jackiin liittyy edelleen yllättävän paljon harhaluuloja ja jopa taikauskoisia käsityksiä, jotka ohjailevat pelaajien päätöksiä. Seuraavassa esittelemme joukon näitä myyttejä, joita sinun tulee ehdottomasti välttää. Vaikka osa esitellyistä myyteistä saattavatkin tuntua itsestään selvyyksiltä, on hupaisaa, että jotkut todellakin uskovat niihin. Lue ja hämmästy.

Vakuutuksen pimeä puoli
Vakuutuksella on positiivinen mielikuva hyvänä torjuntavoittona jakajan blackjackia vastaan. Tosiasiassa vakuutus on huono toiminto, jota sinun on syytä välttää. Lue, niin tiedät miksi.

Totuus elokuvasta 21
Hollywood-leffa 21 kertoo kuuluisan MIT Blackjack -ryhmän tarinan. Elokuva ottaa kuitenkin paljon taiteellisia vapauksia ja monet asiavirheet jäävät häiritsemään.

Ken Uston - Blackjackin suurin mestari
Ken Uston on blackjackin legendoista suurin. Äärettömän älykäs Uston rikastui blackjackilla ja kävi samalla taistelua kortin laskemisen oikeuttamisen puolesta.


BlackJack | Parhaat pelipaikat | BlackJack pelit | Netti-BlackJack | Pelaaminen netissä