Blackjack Mini

blackjack mini peli netissäTänä päivänä harvemmin tulee vastaan netissä blackjack pelejä, jotka olisivat merkittävästi erilaisia. Siksi Betssonin Blackjack Mini onkin erityisen piristävä tuttavuus. Minikokoinen blackjack luo uuden konseptin, joka kaiken lisäksi toimii.

Blackjack Mini on kirjaimellisesti minikokoinen blackjack. Blackjack pelit on totuttu näkemään avautuvan ikkunassa, joka peittää vähintään puolet ruudusta. Blackjack Mini avautuu ikkunaan, joka peittää normaalin näytön alasta vain noin 1/8. Kuulostaa ehkä oudolta - kuinka noin pieneen ruutuun on saatu mahtumaan kunnollinen blackjack peli? Vastaus on, että erinomaisesti.

Blackjack Minin pelialue on pieni, mutta se enemmän kuin tarpeeksi iso oikeiden korttien ja pelimerkkien näyttämiseen. Tilaa on säästetty siinä, että toimintonappulat näytetään ruudulla. Tällöinkin näytetään vain pelitilanteen edellyttämät nappulat ja vain silloin kun niitä tarvitaan. Muutoin pelialueella ei ole mitään ylimääräistä.

Pelin säännöt ovat pelialueen pienuudesta huolimatta tavalliset. Kaikki normaalin blackjackin toiminnot ovat käytössä vakuutuksesta tuplaukseen ja splittaamiseen. Splitata saa tosin vain kerran, joskin siihen sääntöön ovat varmasti vaikuttaneet muut asiat, kuin peli-ikkunan koko. Kyseessä on siis täysiverinen blackjack tavallista pienemmässä fyysisessä koossa.

Pienuudesta hyötyä

Pelin pieni koko tuo tiettyjä etuja ns. perinteisiin blackjack peleihin verrattuna. Pieni ikkuna on kätevä pitää auki vaikka muitakin ikkunoita olisi auki samaan aikaan. Myös pelin latausaika on isompia pelejä hitaampi, joskin tällä on merkitystä vain hitaan nettiliittymän omaaville. Pieni peli on myös mahdollista sijoittaa kätevästi nettisivulle, kuten Betsson on tehnyt sijoittamalla sen kasinopelilistan oikeaan reunaan, josta se on suoraan pelattavissa.

black jack!Pienellä ikkunalla on kuitenkin todennäköisesti haettu jotain muuta. Ei nimittäin liene sattumaa, että pelialue on 318 x 238 pikseliä, mikä on lähes identtinen useimpien nykyaikaisten matkapuhelimien näyttöjen kanssa. Betssonin pelit kun vielä avautuvat nettiselaimeen, voidaan pelin olettaa osin olevan suunnattu tulevaisuuden kiinnostaville mobiilipelimarkkinoille.

Oli miten oli, Blackjack Mini on viihdyttävä ja virkistävä peli. Siinä on lisäksi mahdollisuus pikapeliin, jolloin kortit jaetaan todella räväkästi - näin yhteen jakoon tarvittava aika vähenee merkittävästi, ihan vain vinkkinä tosipelaajille.

Pelaa: Blackjack Mini


BlackJack | Parhaat pelipaikat | BlackJack pelit | Yleistä tietoa | Netti-BlackJack | BlackJack Strategia | Pelaaminen netissä